Hof ter Eikenlaan 4 - 2840 Rumst
Tel.: 0494 700 100
Contacteer ons!

Beton bestellen doet u bij ons in Rumst

Bouwen of verbouwen gaat zelden zonder het laten aanvoeren van beton. Wij leveren beton in kleine en grote hoeveelheden zodat uw werf gewoon kan doorlopen. U kan eenvoudig beton bij ons bestellen. Wij brengen het zonder fout vanuit Rumst naar uw gevraagde locatie.

Alle hoeveelheden zijn mogelijk

Zelfs wanneer u maar een kleine hoeveelheid beton wenst te bestellen, bent u bij ons welkom. Om het leveren makkelijk te maken, kunnen wij het beton met een jeep en keepaanhangwagen brengen. Hierdoor hoeft u geen grote vrachtwagen te verwachten. Voor grotere hoeveelheden maken wij uiteraard wel gebruik van een vrachtwagen. Alles is mogelijk dankzij onze brede service.

Uitgerust om overal beton te storten

Met ons materiaal zijn wij perfect uitgerust om ook op moeilijke plaatsen beton te leveren. Het is mogelijk om het beton over uw woning te verplaatsen tot honderd meter ver in de tuin. Wanneer u niet met kruiwagens het beton naar uw werkplaats wil vervoeren, zetten wij onze pomp in om het materiaal snel en vlot te verpompen tot op de plaats waar u meteen aan de slag wil gaan.

Beton en andere materialen

Ons bedrijf in Rumst is niet alleen gespecialiseerd in het aanleveren van beton. Wij voorzien u eveneens van alle hoeveelheden in chape of stabilisé. Voor al onze producten brengen wij u hoogstaande kwaliteit waarmee u makkelijk aan de slag zal gaan.

Telefoneer ons vandaag om uw bestelling door te geven

Clikc+