Hof ter Eikenlaan 4 - 2840 Rumst
Tel.: 0494 700 100
Contacteer ons!

Fundering voor uw tuinhuis bestelt u in Rumst

Een goede fundering voor uw tuinhuis of carport zorgt er mee voor dat u een lange tijd van uw bijgebouw zal genieten. Kies daarom voor ons vakmanschap wanneer u voor de bouw van dergelijke projecten staat. Vanuit Rumst doen wij al het nodige zodat u met de ideale fundering van start kan gaan.

Vraag ons advies

Wij staan u graag bij met uitgebreid advies wanneer u de perfecte fundering voor uw tuinhuis wenst. Zo raden wij bij houten tuinhuizen aan om de fundering boven op de bestaande grond aan te brengen en niet om het eerst uit te graven. Hierdoor blijft het hout van uw tuinhuis boven de grond waardoor het minder wordt aangetast door water. Dit zorgt voor een duurzamer resultaat. Of u kan de oppervlakte van de fundering groter maken dan het tuinhuis zelf. Het zijn allemaal tips die wij graag, na overleg met u, toepassen.

Kleine en grote projecten

Wij brengen de aanleg van de fundering voor al uw projecten in Rumst en omstreken tot een goed einde. Vertrouw op ons voor dit werk bij de bouw van een klein tuinhuis tot het oprichten van een groter bijgebouw. Voor iedere oppervlakte voeren wij de juiste werken uit.

Contacteer ons meteen om een stevige fundatie te voorzien.

Clikc+