Hof ter Eikenlaan 4 - 2840 Rumst
Tel.: 0494 700 100
Contacteer ons!

Klinkerwerken op maat van uw project vanuit Rumst

Maak gebruik van de ervaring en de professionele aanpak bij Betonexpress uit Rumst voor de aanleg van uw opritten, terrassen of tuinpaadjes. Iedere particulier kan rekenen op onze nauwkeurige klinkerwerken. Ook bedrijven zijn welkom bij ons bedrijf voor het aanleggen van hun parking of voor de aanleg van tuinpaden in de bedrijfstuin. Vanuit Rumst gaan wij voor u aan de slag in de ganse provincie Antwerpen.

Afgewerkte projecten voor onmiddellijk gebruik

Wanneer onze klinkerwerken afgerond zijn, kan u meteen genieten van het resultaat. Wij zorgen voor volledig afgewerkte projecten zodat u waar krijgt voor uw investering.  Bij Betonexpress uit Rumst voorzien wij alle werken die nodig zijn voor de aanleg van wegverharding. Hierbij regelen wij eveneens de voorbereidende grondwerken en het plaatsen van boordstenen voor een correct afgewerkt geheel.

Materialen naar uw wens

Met klinkers verkrijgt u steeds een heel toegankelijk en mooi resultaat. Maar wij leggen zeker ook andere materialen wanneer u dit wenst. Vraag naar onze mogelijkheden voor het leggen van onder andere:

-          kiezel

-          dolomiet

-          kasseien

-          klinkers

-          …

Alle materialen worden met de grootste vakkennis aangebracht voor vlot te gebruiken tuinpaden, terrassen of opritten.

Reken eveneens op ons voor het aanbrengen van de fundering van uw tuinhuizen of het storten van beton aan uw bouwproject.

Vraag vandaag uw gratis offerte aan voor onze professionele klinkerwerken.

Clikc+